Teamleder til vores Installationsafdeling

ABC er en ung virksomhed i rivende udvikling. Vi har vundet Børsens Gazellepris for virksomhedsudvikling otte år i træk. Den udvikling mærkes ikke mindst på Installationsområdet, hvor vi nu skal bruge din hjælp.

Grundet vores unge alder, har vi store ambitioner og ikke ret meget ’sådan plejer vi at gøre’ mentalitet. Du får et uformelt arbejdsmiljø og plads til at præge både din egen og vores udvikling.

Din nye hjemmebane

Din daglige gang vil være på ABC’s åbne, moderne kontorlokaler i Glostrup, men du vil også fra tid til anden også være med ude på projekterne sammen med dine medarbejdere.

Du får en helt central rolle i vores unge Installationsafdeling, hvor du bliver teamleder for vores el-gruppe. Det er et støt voksende team på lige nu 2 personer, men som om en måneds tid tæller 3 personer, og som måneden efter får medlem nummer 4. Denne hurtige udvikling skal du i høj grad være med til at præge.

Du sætter holdet og faciliterer det gode samarbejde

Som teamleder for El-gruppen, er din rolle at sætte det helt rigtige hold, både igennem rekruttering til holdet, og igennem udvikling af det eksisterende team. Du tager en central rolle ifm. projekteksekvering, og bliver derfor en essentiel del af leverancer indenfor elektriske installationer. I det daglige arbejde, vil du blandt andet:

  • stå for bemanding på projekter, samt ressourceplanlægning mere overordnet
  • bidrage til tilbudsgivning indenfor byggeinstallationer
  • sikre, at gruppens medarbejdere leverer efter aftale på projekterne ift. kvalitet, tid og budget
  • skabe forretning og bidrage aktivt til salg

Præg vores udvikling og få plads til din egen

Installationsafdelingen er ung, og derfor er vores arbejdspraksisser stadig under udvikling – den udvikling får du mulighed for at have en væsentlig indflydelse på, både for din egen hverdag og for dit team. Du bliver også involveret i og får medbestemmelse på en række spændende og fagligt komplekse projekter.

Du får gode ansættelsesforhold, der matcher kvalifikationer. Derudover har ABC enormt fokus på vores medarbejderes trivsel, udvikling og sociale sammenhold igennem vores Academy og personaleforening, hvor der hvert år sættes betydelige beløb af til kurser og opkvalificering samt sociale tiltag såsom sommerfester, julefrokoster, fredagsbarer, fodboldhold, yogaklubber og alt muligt andet.

Selvstændig og struktureret

Kommunikation og koordinering kommer helt naturligt til dig, og det gør dig dygtig til at samarbejde med forskellige fagdiscipliner i byggeprojekter. Du er ikke bange for at tage ansvaret på selv komplekse projekter, og din passion for bygningsinstallationer og faglige stolthed gør, at du altid afleverer noget, du kan stå inde for. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en relevant uddannelse eller baggrund indenfor bygningsinstallationer, f.eks. som installatør, maskinmester, ingeniør e.l.
  • har erfaring med projektering og/eller udførelse af el-anlæg
  • har forståelse for de interne grænseflader, der er mellem de tekniske installationer i et byggeri, og forstår de udfordringer, der opstår på tværs af forskellige fagdiscipliner i projekter
  • har erfaring med teamledelse, personaleledelse og/eller projektledelse
  • har en solid forretningsforståelse og en kommerciel tilgang til opgaveløsning, og har erfaring med tilbudsgivning.

Interesseret?

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er vi klar til at tage imod dig. Vi holder løbende samtaler, så sørg for at sende os dit CV hurtigst muligt, så du ikke går glip af en fantastisk mulighed!

Har du spørgsmål til dit kommende team eller din stilling? Så ræk ud til Kasper Lyngsfeldt på +45 2845 6520 eller kly@abc.dk.