Academy

Akademiet er ABCs interne efteruddannelse, der hver måned tilbyder de ansatte flere kompetence-opbyggende oplæg. Academy sikrer, at den enkelte ABC-medarbejder har den nyeste viden og de fornødne kompetencer.

Akademiet i praksis

Vi bruger Academy til at udvikle vores medarbejdere og i forbindelse med onboarding af nye kollegaer i virksomheden. Overordnede temaer for Academy arrangementer er:

  • Konstruktionsingeniørfaglighed
  • Projektledelse
  • Ledelse
  • Samarbejdsrelationer

Academy består både af interne og eksterne indlæg på ABCs adresse, men ind i mellem besøger vi også byggepladser og samarbejdspartnere, herunder leverandører, entreprenører, arkitekter, universiteter eller andre rådgivende ingeniører.

Deling af viden og erfaring

ABC Structural Academy blev iværksat i januar 2017 og afvikles én gang hver måned, hvor den nyeste viden og de bedste erfaringer deles på tværs i virksomheden. Det er både vores medarbejdere, kunder og byggeriets aktører, der får glæde af, at ABCs rådgivere efteruddannes og udvikles løbende.

Trivsel i højsædet

Med Academy giver vi også vores medarbejderne værktøjerne til at håndtere dagligdagens udfordringer. Det er ikke blot målet at tilføre den nyeste viden, men også at bidrage til at den enkelte medarbejder trives på arbejdspladsen.

Vi samarbejder med DTU

ABC indgår i et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og ønsker at bidrage til udviklingen af de næste mange års generation af konstruktionsingeniører. I samarbejde med DTU har ABC efterhånden fungeret som konstruktionsvejledere på mange afgangsprojekter.