Konstruktionsingeniør & Fagleder

Vi er vokset støt i de seneste år, og gør det stadig. Vi har vundet Børsens Gazellepris for vækst otte gange i træk. Den vækst skyldes, at vores kunder ved hvor høj kvalitet, vi kan præstere. Derfor får vi flere opgaver end nogensinde før – de opgaver vil vi gerne have din hjælp til at løfte.

 

Vil du have en arbejdsplads i et ambitiøst og moderne ingeniørhus, der leverer bæredygtige helhedsløsninger til vores kunder, og hvor du har plads og ressourcer til at udvikle dig, både fagligt og personligt? Så er du kommet til det rigtige sted.

Bliv en del af ABC-holdet!

Du finder din nye afdeling i vores store, moderne kontorlokaler på vores nye hovedkontor i Glostrup, lige ved stationen. Her bliver du en del af vores konstruktionsafdeling, og mere specifikt en del af teamet KON C, som specialiserer sig bl.a. indenfor trækonstruktioner. I afdelingen sidder der 14 andre konstruktionsingeniører og fagledere, alle med forskellige erfaringsniveauer og specialistområder.

Konstruktionsafdelingen fuldfører projekter af variation i varighed, størrelse og kompleksitet, fra helt små daginstitutioner og boliger, til større etagebyggerier og hele nye bydele såsom f.eks. Fælledby på Amager.

Nogle gange selvstyrende, andre gange koordinerende

Der er stor variation på dine opgaver, hvor du nogle gange selv vil varetage din egen faglighed, og hvor du andre gange vil fungere som fagleder og koordinere et hold af konstruktionsfagligheder under dig.

Du vil fungere som faglig go-to ekspert ude på projekterne og internt i firmaet. Andre opgaver, som ofte vil gå igen på tværs af projekter, inkluderer:

  • Formidling af kvalitets- og tidsplaner, samt ansvarstagen for, at den rette kvalitet leveres og at projekter skrider frem efter skemaet
  • Rådgivning af og koordinering med kolleger, kunder, underrådgivere og andre eventuelle eksterne samarbejdspartnere
  • Deltagelse på projekteringsmøder og udfordring af kunder vedr. projektets bygbarhed
  • Opretholdelse og udbygning af både internt og eksternt netværk, særligt til vores kunder
  • Udarbejdelse af standarder, artikler, oplæg, indhold til Academy og andet intern vidensformidling af din ekspertise

Plads til din faglighed

ABC startede som et firma af konstruktionsingeniører, og det er stadig i vores DNA. Vi har en ekstremt bred og dyb faglighed indenfor faget, og vi sætter en ære i, at gøre brug af de fagligheder. Du opfordres til selv at tage beslutninger, og ellers sidder du i samme store, åbne kontorlandskab som øverste beslutningstagere, hvad end det er afdelingsleder eller direktør, som du altid kan gå til med dine gode tanker og ideer.

Man lærer hele livet

Med din mere erfarne baggrund, kommer du naturligvis med værktøjskassen fuld af løsninger og gode ideer, men man kan altid blive klogere. Derfor vil du også få mulighed for at gøre brug af ABC Academy, vores kompetenceudviklingscenter, hvor der bliver investeret og lagt ressourcer hvert år til at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere.

Derudover vil du få en masse faglige udfordringer på vores komplekse projekter, og du sidder side om side med dine dygtige og erfarne kolleger og afdelingsleder, der altid er klar på sparring og til at udveksle idéer.

Bevægelighed og socialt

Mellem alle de spændende projekter, vi laver rundt om i landet, har vi også tid til at have det sjovt. Vi har derfor en masse sociale aktiviteter. Årets hovedevent er vores studietur, hvor vi tidligere har været i bl.a. Amsterdam, Milano og Riga, og derudover har vi selvfølgelig de klassiske sommerfester, julefrokoster, fredagsbarer o.l. Der er også en masse sociale klubber, du kan blive medlem af, indenfor fodbold, padel, cykling, yoga, vin, musik og meget andet.

Ud over de mange sociale arrangementer i ABC, er der også sociale tiltag ude i de individuelle konstruktionsteams, hvor der f.eks. ofte fejres sammen efter aflevering af større projekter over et spil minigolf eller evalueres på en svær opgave over en lækker middag. Hvis man har appetit for det sociale, så er der nok til at stille den!

Selvstændig og struktureret

Du er ikke bange for at være den, de andre går til, når de er i tvivl om noget. Du går struktureret til dit arbejde, og derfor har du altid styr på, hvor langt du er i projektet, og hvilke opgaver, der ligger lige for. Du evner at gå selvstændigt til dit arbejde, men er også dygtig til at kommunikere og samarbejde, om så det er med dine kolleger eller vores kunder.

Ud over de personlige egenskaber ser vi gerne, at du:

  • Har en relevant uddannelse og mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, måske som fagleder indenfor konstruktioner eller som konstruktionsingeniør med erfaring indenfor projektering, tilsyn, opfølgning, byggeledels e.l.
  • Kan navigere i brug af 2D- og 3D BIM-værktøjer, og erfaring med 2D- og 3D-projektering
  • Har god viden om statik og bygbarhed indenfor bærende konstruktioner, og kan simplificere statiske systemer

Har forretningsmæssig forståelse og kan sikre mersalg hos vores kunder.

Interesseret?

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig! Vi holder løbende samtaler, så sørg for at sende os dit CV hurtigst muligt, så du ikke går glip af denne fantastiske mulighed!

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Partner og Afdelingsleder Miki Kobayashi på +45 2840 5003 eller mko@abc.dk.