Data- og Business Intelligence Specialist

ABC er en virksomhed i hastig udvikling, og vi har vundet Børsens Gazelle-pris 8 år i streg. Den udvikling har vi en ambition om at fortsætte med. Derfor satser vi også benhårdt på digitalisering og automatisering – her kommer du til at få en helt central rolle.

Dit nye team og din nye hverdag

Du bliver en del af afdelingen Digital Innovation, som har til opgave at sikre, at vi altid er på forkant med digitale værktøjer og med teknologien. Teamet tæller lige nu 3 computational designers, én Ph.d., samt afdelingsleder Martin Romby Hauge.

Som Data- og Business Intelligence Specialist arbejder du med data i relation til tilbud og interne processer indenfor HR, økonomi, marketing og projektstyring. Din opgave bliver, i samarbejde med afdelingsledere fra de forskellige fagområder, at sikre, at vores data udnyttes optimalt, samt at vores processer automatiseres via de nyeste teknologier. I din hverdag vil du blandt andet stå for at:

 • samle og strukturere tilbudsdata og træne klassiske ML-modeller på baggrund deraf
 • udvikle og søsætte forskellige LLM til bl.a. udarbejdelse af tilbud
 • opsætte PowerAutomate-flows til at understøtte bl.a. tilbud, økonomi, HR og Marketing
 • udvikle og vedligeholde PowerBI-rapporter
 • integrere og håndtere web API’er
 • sikre datasikkerhed og overholdelse af GDPR

Du udvikler dig og har det sjovt samtidig

Mennesker er vores vigtigste ressource, og derfor prioriterer vi også udvikling højt. ABC sørger for, at du får den træning og akkreditering, du skal bruge, for at få succes i dit arbejde – det er både til din og til vores fordel. Du får mulighed for at få en masse generel viden om ML-modeller og RAG/LLM i kontekst af de komplekse processer for tilbudsgivning i ABC.

Det er ikke kun vigtigt for mennesker at udvikle sig fagligt, det er lige så vigtigt, at der er plads til social udfoldelse. Derfor holder vi sommerfester, julefrokoster og en masse andre arrangementer. Der er et fredagshyggeudvalg, der hver fredag sørger for, at man kan hygge med kollegerne inden weekenden, samt en række klubber indenfor fodbold, yoga, cykling, padel, vinsmagning mm.

Teknisk tung, men har let ved at kommunikere

Du har stærke analytiske evner og dyb teknisk forståelse, og du kan kommunikere disse komplekse tekniske emner selv til eventuelle ikke-tekniske interessenter. Denne evne til at kommunikere teknisk kompliceret stof på en enkel måde, gør dig enormt dygtig til at arbejde på tværs af afdelinger og discipliner. Udover disse egenskaber ser vi gerne, at du:

 • har erfaring med at udvikle og optimere komplekse processer
 • er erfaren indenfor dataanalyse og -management
 • har indgående kendskab til PowerBI og Power Automate
 • er erfaren med udvikling og deployment af sprogmodeller
 • har indgående kendskab til forskellige web-API’er, herunder REST API’er
 • har kendskab til GDPR og datasikkerhed

Interesseret?

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er vi klar til at tage imod dig. Vi holder løbende samtaler, så sørg for at sende os dit CV  til hr@abc.dk hurtigst muligt, så du ikke går glip af en fantastisk mulighed!

Har du spørgsmål til dit kommende team eller din stilling? Så ræk ud til Martin Romby Hauge på +45 2140 3798 eller mrh@abc.dk.