Byggeteknisk rådgiver

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den perfekte løsning. Den bedste måde at gøre det på er at sikre, at vi har så mange kompetencer i huset, som muligt, så vi sikrer effektivt samarbejde igennem hele projektet.

Vi er derfor netop nu ved at opbygge en helt ny kapacitet, så vi får indflydelse på projektet så tidligt som muligt. Det er her, at du bliver en bærende del af holdet.

Bliv en del af ABC-holdet!

Din kommende afdeling, KON A, fokuserer på renovering af eksisterende bygningsmasse. Ved at renovere i stedet for at rive ned og bygge nyt, sparer vi tonsvis af CO2. Derfor er vores funktion essentiel for at gøre byggebranchen endnu grønnere. Vores projekter varierer i størrelse og kompleksitet, nogle løber blot over et par måneder, mens andre strækker sig i flere år.

Afdelingen huser 12 konstruktionsingeniører med forskellige baggrunde og erfaringsniveauer, nogle helt nyuddannede, andre med mange års varieret erfaring i branchen. Derfor er der altid et godt mix af nye idéer og erfaring at trække på.

Lige dele skjorte og refleksvest

Det er dit ansigt, kunderne kender, allerede fra før første tegninger diskuteres og prisen slås fast, og indtil det sidste søm er slået i og bygningen er i brug. Du trækker ofte i den gule vest og får mudder på sikkerhedsskoene, når du besigtiger vores byggeprojekter og er med til at koordinere og lede arbejdet.

Dine rugbrødsopgaver inkluderer blandt andet:

  • Rådgivning af bygherre, entreprenører, ejerforeninger m.fl.
  • Koordinering og ledelse af forskellige fagligheder
  • Udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, udbudsprojekter og tilbud
  • Myndighedsbehandling

Opbyg vores og dine egne kompetencer samtidig

At levere de perfekte løsninger til vores kunder, betyder også, at vi skal klæde vores medarbejdere på, til at finde løsningerne. Derfor sætter vi i ABC en stor ære i, altid at tilbyde faglig og personlig udvikling. Du får adgang til vores interne Academy, hvor der hvert år lægges store beløber til kurser, kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Du har også både kolleger og en leder, der sidder lige ved siden af dig, og som altid er klar med sparring og vidensdeling. Derudover arbejder vi også tæt tværfagligt sammen med de andre afdelinger i huset, hvor du også vil lære en hel masse.

Det er ikke arbejde alt sammen

Der bliver arbejdet hårdt, men der bliver også gået til den, når det ikke handler om arbejde. Vi har de traditionelle sommerfester, julefrokoster og fredagsbarer hver fredag. Vi har også en årlig studietur for alle i ABC, hvor vi tidligere har været i bl.a. Amsterdam, Milano og Riga. Derudover er der et hav af sociale klubber indenfor fodbold, padel, cykling, yoga, vin og mange andre interesser.

Der er også mange sociale arrangementer i KON A, f.eks. når et større projekt afleveres, hvor vi fejrer sammen, og evaluerer processen over en burger, et spil minigolf e.l. Derudover har vi også mindst to ikke-faglige afdelingsarrangementer om året. Hvis man har mod på det sociale, så er der muligheder nok!

Kølig og kommunikerende

Kommunikation kommer naturligt til dig. Du netværker nemt, og møder altid folk med et smil på læben. Din strukturerede tilgang til dit arbejde, betyder at du aldrig mister overblikket, selv når deadlines ændrer sig og opgaver flyver ind fra højre og venstre. Og når der er stille, sidder du aldrig bare og venter på, at noget lander på dit skrivebord, men er altid på udkig efter det næste, du kan hjælpe med.

Udover de personlige egenskaber ser vi gerne, at du:

  • Har en relevant uddannelse, måske som ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt e.l.
  • Har 5+ års relevant erhvervserfaring fra branchen, f.eks. som bygningskonstruktør, byggeteknisk rådgiver, projektleder i rådgivende funktion eller hos entreprenør e.l.
  • Har erfaring med byggeteknik ift. renovering, beskrivelser (Molio) og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner
  • Har erfaring med økonomi og budgetoverslag

Interesseret?

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig! Vi holder løbende samtaler, så sørg for at sende os dit CV hurtigst muligt, så du ikke går glip af en fantastisk mulighed!

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Thomas Flinker Torp på +45 2677 2312 eller tft@abc.dk.