Projekt- og projekteringsleder

Vi har ganske vist kun eksisteret i 14 år, men har allerede sat vores præg på ikoniske og innovative projekter overalt i landet. Det er ikke gået ubemærket hen. Vi er vokset voldsomt, fra et par stiftere i 2010 til over 130 medarbejdere i dag. Det har resulteret i 8 Gazellepriser. Nu er vi klar til at udvide med én til – er det dig?

Kend din ABC

Vi sidder i solskinnet fra store panoramavinduer i vores spritnye, moderne kontorer tæt ved Glostrup station. Her får du 130+ nye kolleger, specialister, fagnørder og ildsjæle, der understøtter og leverer innovative og banebrydende byggeprojekter. Vi har en ledelse med et enormt ambitionsniveau, der konstant skubber til den grønne omstilling, og som vil levere bæredygtige helhedsløsninger af højeste kvalitet.

Styrer vores projekter sikkert i mål

Du får din hverdag i vores Projektstyringsafdeling, hvor din rolle bliver at sætte og lede et hold af tværfaglige rådgivere og koordinere med bygherre og andre vigtige interessenter. Du og dit team er med fra den allerførste blyantstreg og indtil den røde løber er lagt ud til bygnings indvielse. I dit daglige arbejde, vil du blandt andet:

  • projekt- og projekteringslede, samt projektstyre i opstarts- og designfasen, af nybyggeri- og renoveringsprojekter
  • sikre god kommunikation med især kunder, men også andre både interne og eksterne interessenter
  • koordinere tværfagligt i byggeriets forskellige fagdiscipliner, bl.a. med arkitekter, myndigheder o.a.
  • kontrahere og udarbejde tilbud
  • koordinere ressourcer, projektporteføljer, deadlines, kundekontakt, økonomi mm.

Garant for ansvar, kommunikation og køligt overblik

Det falder dig helt naturligt at danne relationer. Du kan kommunikere med absolut alle, om det så er kunder eller kolleger, og du står altid klar med input og sparring, når nogen har brug for det.

Du ryster ikke på hånden, når der lander en opgave. Alting ryger i Outlook-kalenderen eller på to-do listen. Det er den strukturerede tilgang til arbejdet, der gør, at du aldrig misser deadlines og altid ved, hvor langt I er i et givent projekt.

Udover de personlige egenskaber, ser vi gerne, at du:

  • er uddannet ingeniør, arkitekt, konstruktør e.l., gerne med indgående tværfagligt kendskab til, og stærkt netværk i, byggebranchen
  • har 2+ års erfaring indenfor projektstyring, byggestyring, byggeledelse e.l., og kan koordinere på tværs af byggeriets fagligheder
  • har erfaring med bygherrerådgivning og kontrahering, og også gerne en forståelse for købmandskab, økonomi o.l.

Plads til at vokse, plads til at lege

Vi var ikke nået så langt i dag, hvis det ikke var for den tårnhøje kvalitet, vores medarbejdere er garant for. Den kvalitet kan vi kun opretholde ved at udvikle os. Derfor har vi et stærkt fagligt netværk, ikke mindst i vores interne Academy. Vi lader dig altid tage så meget ansvar, du har lyst til, så du altid har rammerne for at prøve nye udfordringer og udvikle dig efter ambition og evner.

Når det ikke handler om arbejde, er der masser af plads til det sociale. Vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer sommer- og julefester, samt studieture rundt om i verden. Derudover er der sociale klubber for alt fra fodbold, padel og cykling til vin, musik, yoga og meget andet. Hvis du ikke kan finde en klub for din interesse, så kan du bare starte én, og overtale dine kolleger til at melde sig ind!

Tag dit næste skridt – kontakt os!

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig! Vi holder løbende samtaler, så sørg for at sende os dit CV hurtigst muligt, senest den 01. 04. 2024, så du ikke går glip af en fantastisk mulighed!

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Mathis Eriksen på +45 2835 9364 eller mer@abc.dk.