Om ABC

ABC er opstået gennem entreprenørskab hos to konstruktionsingeniører. Virksomheden er bygget på entreprenørskab, agilitet, hårdt arbejde, ansvar og en spirende tanke – inspireret fra udlandet – om at skabe et specialeret, rådgivende ingeniørhus med fokus konstruktioner.

Flad struktur og højt til loftet

ABC har en flad, organisk organisationsstruktur, hvilket betyder, at i) der ikke er langt imellem ledelse og medarbejdere, ii) alle har indflydelse på beslutninger og retninger for virksomheden, iii) læring og vidensdeling sker i fællesskabet. Her er et uformelt miljø, hvor vi løfter i flok og arbejder lige engagerede for at nå vores mål.

ABC oplever at kunne rekruttere stærke profiler, som kommer fra meget store organisationer, idet vi netop udelukkende fokuserer på konstruktioner, og idet virksomhedsstørrelsen gør, at alle føler sig set og inkluderet i beslutningerne. Samtidig nyder vi stor gavn af vores studerende og praktikanter, der igennem deres uddannelse indenfor de nyeste softwares og beregningsmetoder krydret med deres uimponerede tilgang og spørgelyst er med til at sikre udvikling af ABC. Hos ABC Rådgivende Ingeniører tror vi på, at vejen til en sund forretning går gennem tilfredse medarbejdere og kunder. Den forretningslogik danner grundlag for ABCs filosofi.

Vi er passionerede omkring konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt

Statiske beregninger

Uddanelse & Videndeling

ABC Academy er vores interne efteruddannelse for vores ansatte. Hver måned afholder vi kompetence-opbyggende oplæg, der udvikler og uddanner den enkelte medarbejder.

Digitalt Design

Digitalisering

Den digitale udvikling går stærkt. Netop derfor fokuserer ABC udelukkende på konstruktioner.

Ombygning og tilbygning

Mission & Vision

Vi vil være bedst til bærende konstruktioner og byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver.